Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv Celý článek je o ničem; jen jste napsal, že stojí slovo proti slovu. K tomu se dá říci jediné: nemohu-li své tvrzení dokázat, pak je to pomluva a ještě k tomu ve velmi nízké kategorii, neb pomlouvá kněz.

Dle mého, pan Brady telefonát Forejta špatně pochopil a nebo byl zneužit. Přímým důkazem je, že před schůzkou na slovenském velvyslanectví nebyla oslovena kanadská strana, což musí být v dost značném předstihu a tudíž se s oceněním vůbec nepočítalo.

Herman svou nedůvěryhodnost potvrdil sám; dlouho dopředu se domlouvá se Zaorálkem, kde se setká s Dalajlámou a pak dva dny před schůzkou na ministerstvu dá do tisku, že se sejde na vládní půdě a navíc to ani Zaorálkovi neoznámí a celý den nebere telefon. Jeho vysvětlení? Prý je to věc svědomí. Kde to svědomí měl zamčené ty týdny před tím?!!!

2 2
možnosti

K poslednímu odstavci:...a taky jsou někteří stejní, a tak to lhaní "chápou"...ve smyslu - ve "dvou" se to lépe táhne.

Palec nahoru!

2 1
možnosti
Foto

Proč máte pořád na mušce jen jednoho banditu ze čtyř. Co chudák pan prezident měl asi udělat, aby se zbavil Hermana, když nerozhodný Sobotka jen nenápadně navrhl koaličním partnerům výměnu "některých" málo schopných ministrů. Bohouš tímto způsobem jen nahrál ministru financí na další smeč. Kdo tu tahá za nitky těchto loutek? Já typuji, že by to mohl být někdo z ČR, kdo hoooodně investuje v Číně a ne naopak. Pan Herman měl týden na "dobrovolný" odchod, teď bude asi lovnou zvěří.

A nebo je všechno jinak, a za vším stojí už zmíněné číslo 1 a číslo 2 mezi českými boháči spolu s prezidentem s cílem vyrobit předčasné parlamentní volby. Vždyť ti tři se mají docela rádi. Prezident bude prezidentem, číslo 1 bude dál spokojeně pracovat na zahraničním obchodu a číslo dvě bude spokojeně pracovat na domácím obchodu.;-)

0 0
možnosti

:-).....Laicizovaný, asi odsvěcený kněz, několik let mluvčí české biskupské konference, by měl, pokud to s kněžstvím myslel vážně, vystupovat jinak. Na netu je toho k dohledání mnoho. I článek jeho spolužáka ze semináře, pro něj nepříliš lichotivý.

Nevím, jaká motivace ho vedla k rozhodnutí stát se knězem, ale od počátku je něco špatně. Byl na několika stážích u našich zámořských přátel, kde jistě načerpal ty správné poznatky. To už také něco signalizuje.

JSem pořád praktikující katolík, kněze jsem měl vždy ve veliké úctě, protože to není zaměstnání, to je služba, navíc omezená zákazy mnoha radostí, kterých si my obyčejní smrtelníci můžeme dopřávat. Takže.....nic se v politice neděje náhodně a president vadí......,moc! !!!!!!

2 10
možnosti

...buranství, zupáctví a lež vždycky vadí, Stando...víš?

10 2
možnosti
Foto

Když Ovčáček v první euforii zdůvodňoval neudělení vyznamenání panu Bradymu tím, že Václav Havel TAKÉ (!) na poslední chvíli zamítl vyznamenání Zilkovi ... tak už není o čem diskutovat. Vše ostatní jsou ze strany Hradu už jen nánosy bahna a mlžení na klubko lží.

11 1
možnosti
Foto

Nejlepší obranou je přece útok ;-)

.....ale víte, že Herman má údajně s Forejtem nadstandardní vztahy, že je tento k němu prý obvykle mimořádně vstřícný?

....přijde Vám košer dožadovat se z titulu své funkce protekce pro strýčka?

4 3
možnosti

Přijde mi to košer, protože pan Brady si to vyznamenání rozhodně zasloužil.

Vlastně je to ostuda státu, že ho ještě nedostal. Jeho práci ocenila Britská královna, Německo i Kanada. Jen země kde se narodil a jejímž jazykem po tolika letech stále krásně mluví ho ani neznala. :-/

4 2
možnosti

Tak jsem si myslel, že se končně dozvím kdo lže víc, zada Herman nebo Zeman. Zas vím nic!!

3 0
možnosti

Herman je snad soudně mnohokrát uznaný lhář, jako Zeman?

5 2
možnosti

Karma.Jen další z mnoha lží a hloupé demagogie,které kolem sebe zoufale Zeman vypouští.Jak píšete,mnoho lidí už ani nezajímá,že Zeman hloupě lže oni prostě Zemana "chtějí".Jen bych připomněl už notoricky známá fakta,pan Bredy obdržel mimo jiné v letech 2013 a 2014 vyznamenání od anglické královny a německého prezidenta.Podle Zemana "za nic".Návrh na řád TGM,odsouhlasi parlament.Proti byli pouze dva poslanci.Foldyna a Semelová."Volal Forejt.Co chtěl?Nic"....Forejt nakonec dva telefonáty přiznal,ani to jinak nešlo,výpis hovoru,by ho stejně snadno usvědčil ze lži...

15 2
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5044x
Člobrda, který přemýšlí o dění okolo sebe vlastní hlavou, který je nerad zticha, když něco není, jak by mělo být, nebo když něco stojí za komentář.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy