Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Srovnávat možnosti svobodné diskuse 17.11.89 a dneska může pouze 20 letý puberťák nebo blb.Rv

2 4
možnosti
MK

Jo, jo, pražská kavárna  plná sociálních inženýrů a multikulti se zase ozvala. Dnes jsem "omylem" sledoval tu veřejnoprávní ČT a tam  ukazovali, že Zeman má pouze nepřátelé, tak pane blogere nenoste dříví do lesa;-D

2 4
možnosti

"Stejným řevem skandoval dav na podporu tohoto Miloše Zemana, když v roce 1989 promlouval z tribuny na Letné."

Máte pravdu, navíc Miloš z té tribuny častoval ten dav vymyšlenými čísílky, které si vycucal z prstu, lhal. A v tom zdatně pokračuje do dnešních dní....

8 0
možnosti
PD

Projevům pana prezidenta se již dlouho vyhýbám, abych si nekazil náladu a je mi líto jeho tazatelů, když vím co bude následovat.

8 2
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi pane Mareši, on tento pán, o kterém píšete, s jeho povahou a charakterem nedokáže diskutovat. Už jen z principu vlastní nenávisti neposlouchá a opačný názor vnímá jako vlastní ohrožení. Odpovídá zesměšňováním a urážením oponenta, často silácky a sprostě. Což se jeho podporovatelům zamlouvá, jsou stejného zrna.

Vám karma

11 4
možnosti
MR

M94i66l26a81n 11R35a76d80e61k

26. 12. 2014 18:47

podle Zemana on take protestoval v 1989, cili take byl v zastupu luzy ktera rvala. Ale kdyz ta "luza" rve proti nemu to uz asi neni ono. Tak se projevuji vsichni levicaci, k moci se radi, kdyz to nejde jinak, dostavaji revem, ale pambuchran aby pak nekdo rval proti nim

7 4
možnosti
Foto

Levičáci vždy využívali demokracii k tomu dostat se k moci, ovšem pak veškerá demokracie vzala u levice za své. A to je případ i Zemanova kalibru viz řvoucí ,,neandertálci" před 25. lety a dnes.

11 3
možnosti
BM

Ponížit a zesměšnit. Na to je pan prezident mmachr.. A neodpustil si to ani ve Vánočním poselství...

Avšak za chvilku se na Vás vrhnou jeho příznivci....

Ode mne "lumpenkavárenská" karmaR^

16 4
možnosti

No, pane Marjanko, není na "to" machr, to si jen sám myslí, jak to těm odpůrcům, t.j. v jeho vidění světa "idiotům", zase jednou natřel. Opak je přece pravdou. Vypovídá jenom sám o sobě, o své vlastní bídě. Dnešní Miloš Zeman je již jen karikaturou někdejšího inteligentního, vtipného a energického politika. Smutný konec, řekla bych.

Autorovi ovšem také karma. Lumpenkavárenská, od neandrtálky. :-)R^

7 3
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5044x
Člobrda, který přemýšlí o dění okolo sebe vlastní hlavou, který je nerad zticha, když něco není, jak by mělo být, nebo když něco stojí za komentář.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy