Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

neuman

4. 11. 2010 9:23
Nezlobte se pane autore

Nezlobte se pane autore, ale Váš článek je čistá ukázka hanebnosti části tisku, médií, novinářů, vysílatelů nebo jak chcete. Právě s touto hanebností Topolánek, kterého nemusím, bojoval. A Vy se stavíte na jeho stranu, ale současně mu vytýkáte aroganci k tisku, médiím, novinářům, vysílatelům, protože podle Vás je to Váš jediný zdroj poznání o politicích a politice. Takže jak to je? Tisk lže (jak jsme si předvedli). A my máme být k prolhanému tisku uznalí, protože jejich lež je naším jediným zdrojem? Nerozumím tomu.;-€

0 0
možnosti
XR

yxarinka

4. 11. 2010 9:13
na karmu...

... je pouze první půlka textu Rv

0 0
možnosti
RV

adner

4. 11. 2010 9:05
Karma...

...a za mě podpis pod tento názor. Sám bych to nenapsal lépe. Už jen proto, že nepíšu ;-D

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

4. 11. 2010 8:39
Ale jistě...

Topolánek Židy ani homosexuály neurazil, jen rád, jak je to u něj obvyklé, žvaní.

Myslím si ale, že Fischer dobře ví, co Topolánek řekl. Přesto existuje typ lidí, kteří v citlivých otázkách nepřipouští vtipkování, lidové filozofování nebo buranství... Toť vše...

Nakonec mě je to celkem jedno, protože jsem rád, že Topolánek (i Paroubek) jsou pryč. Podle mě to zklidnilo atmosféru...

0 0
možnosti
NT

Niemad

4. 11. 2010 11:32
Re: Ale jistě...

R^

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

4. 11. 2010 8:33
Úspěch korunuje dílo a to se zdařilo. Topolánek vyletěl

Další krásný zážitek, když vyčichli i KDU a Zelení. Mohlo to být ještě daleko lepší, ale člověk nemá žehrat a být vděčný i za to málo.

0 0
možnosti
D

DMf

4. 11. 2010 7:45
Perfektní

Prostě perfektní, kdyby jste měl dole kolonku na podpis, tak bych Vám tohle hned podepsal. Je vidět jak tupě a slepě zde lidé věří médiím, které jsou schopné překroutit cokoliv jakkoliv. A co je smutnější, že lidé snad už neumí poslouchat, číst a používat svůj vlastní mozek.

Díky za tento článek.

0 0
možnosti
S

stip

4. 11. 2010 8:44
Re: Perfektní

!R^

0 0
možnosti
DR

Reeve

4. 11. 2010 7:44
Jo, jasně, ale...

Máte pravdu. Ale přece jenom jedna věc mně na tom vadí: Že vůbec cítil potřebu zmínit Fischerovo židovství, jako by to byl podobný "cejch" jako homosexualita. Kdyby prostě jen řekl, že Fischer není gay a je srab ještě větší než Slamečka, bylo by to OK (pomineme-li fakt, že si vrcholný politik pouští hubu zcela volně na špacír před cizími lidmi a s vědomím, že je natáčen).

0 0
možnosti
F

FanFanTulipan

4. 11. 2010 6:00
...

Je to tak, jak jste napsal. A přitom stačí používat selský rozum. Co to je? A Kefalín, čo je to také absůrdné? :-)

0 0
možnosti
H

honzour1

4. 11. 2010 5:10
Karma

Díky za pěkný článek. Topolánka měli odstranit už dávno nebo spíš ani neměli zvolit (z různých důvodů od uznání Kosova přes křupanství a mediální neobratnost, přes různé Dalíky a jiné "podnikatele" až po neslavný konec jeho předchozího "podnikání"), ale udělat z něj nepřítele Židů a homosexuálů jen proto, že je křupan a neumí mluvit, to je přece nehoráznost.

0 0
možnosti
T

tygřice

4. 11. 2010 1:07
Je to tak

Jakkoliv Topolánkovo plácání bylo hloupé a premiéra nedůstojné, souhlasím s autorem, že určitě nebylo rasistické. To ovšem nemění nic na tom, že ODS měla odstavit Topolánka mnohem dříve, nejpozději na podzim 2008 po debaklu v krajských a senátních volbách. To, že ho sesadila ne minutu, ale doslova několik hodin po dvanácté, z ní v mých očích učinilo ideově nevěrohodnou stranu. Nevím, jak teď chce Nečas získat u mně důvěryhodnost, když Topolovi celou dobu dělal "nosiče vody", nijak se nevypořádal s Topolánkovou neblahou érou a dokonce i teď mrhá státními penězi, aby Topolovi, který svým buranstvím vždy dělal jen ostudu,  zajistil  koryto u nadnárodní instituce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5044x
Člobrda, který přemýšlí o dění okolo sebe vlastní hlavou, který je nerad zticha, když něco není, jak by mělo být, nebo když něco stojí za komentář.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy