Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

DvorkaM

6. 7. 2010 13:17
Proč

Není mi sympatický pan Paroubek, jeho myšlenky jsou občas dobré občas špatné, o nich se bavit nechci. Ale ona persona, to je špatné, politik má být reprezentantem svého národa. Má se tak chovat, má se tak vyjadřovat a v neposlední řadě tak má vypadat. Jyrka ale takový není, tvrdí o sobě že je nejlepší diskutér a přitom jeho diskuze spočívá v tom že buďto prosí "pana moderátora" aby ostatní uklidnil že mluví, nebo naopak "panu moderátorovi" vysvětluje proč do řeči ostatním skákat může, na otázky odpovídá málokdy a vždycky tak že spíš říká proč jsou lepší než druhá strana.

Možná že jsem idealista ale věřím že diskuze by měla být soutěž argumentů a logiky, zatímco diskuze s panem Paroubkem jsou soutěže hlasitosti a frekvence slov.

Proč si na něj neustále vylívám žluč? Protože se furt snaží dostat do pozice ve které si ho nepřeji, snaží se být viděn, slyšen a placen. Nepřeji si ho vidět, slyšet ani ho platit a přitom chci sledovat politické dění. Až on mi vyhoví, já přestanu kydat hnůj.

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

6. 7. 2010 13:15
TOP09 chce znárodnit úspory občanů na stavebním spoření

a když na to p.Paroubek poukazuje, hned se znelíbí zdejším bloggerům, kteří žádné úspory nemají, to je jasné. Jim je jedno, že kráčíme s trojkoalicí do Řecka, proto volili pravou rukou !

0 0
možnosti
JN

josnow

6. 7. 2010 14:06
Re: TOP09 chce znárodnit úspory občanů na stavebním spoření

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

6. 7. 2010 13:10
Pravice brzy svede své zdražování na p.Paroubka

a jeho bradavici

0 0
možnosti
CMPVDB

El Carlos

6. 7. 2010 13:08
p. Paroubku prosím NEMLČTE!!!!

Já naopak každé ráno vítám slova p. Paroubka, jelikož při snídaně vás vždy rozveselí a navodí dobrou náladu. Hlavně prosím, aby p. Paroubek ve svých projevech pokračoval jmeném ČSSD (To je velice důležité).  Pokud p. Paroubek takhle ve svých projevech bude pokračovat, dál, nebo kdyby ještě přitvrdil, tak do 4 let má ČSSD pod 10 procent a to by bylo fantastické. Proto prosím nechejme hada, ať zadusí vlastní vlastní stádo...

0 0
možnosti
MD

DvorkaM

6. 7. 2010 13:20
Re: p. Paroubku prosím NEMLČTE!!!!

Volím pravici.

ALe přesto nemohu s klidným svědomím říct, levice je špatná. p. Paroubek na druhou stranu prokázal, že on by politikem být neměl. Nemyslím že by bylo správné kdyby se KSČM stala nejsilnější levicovou stranou a proto doufám že p. Paroubek brzy zmizí z politické mapy Čech a že to povede k zlepšení politické kultury.

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

6. 7. 2010 13:07
A nejen Paroubku...

...uz mlcte vsichni vy, co neumite psat na jine tema. ;-D

0 0
možnosti
RQ

Holubstrainz

6. 7. 2010 14:24
Re: A nejen Paroubku...

R^[>-]

0 0
možnosti
M

mischap

6. 7. 2010 13:06
musím oponovat

a že vás furt ten Paroubek tak trápí...jakým právem mu zakazujete říkat jeho bláboly a přitom chcete mít možnost psát svoje. Buďte laskavě již konečně objektivní...Pan Paroubek je stejný grázl jako naše pravice....95% politiků jsou grázlové...to jsou neoddiskutovatelná fakta. Tak co stále řešíte...každý si má zamést před svým prahem. Proč nepíšete třeba o tom, jaký je český národ...plný zbabělců, pomlouvačných drben věřící každé blbosti, co napíše prolhaný novinář, národ, který nemá vlastní názor, ale je jako tupá ovce (omlouvám se zvířectvu, je to jen přirovnání), která jde bezhlavě vždy tam, kde si myslí, že dostane něco zdarma, bez práce...a je jedno, jestli je to volič levice či pravice...takový je totiž převážně celý český národ...až na vyjímky.

0 0
možnosti
JD

chepos

6. 7. 2010 16:19
Re: musím oponovat

Můžete mi prosím sdělit,kam byste zařadil zbytek politiků,těch 5%?

0 0
možnosti
M

manuva

6. 7. 2010 13:01
Běžte už k šípku antiparoubkovci

Rozhodně se nechci J. Paroubka zastávat. Ale přestaňte už žvanit cosi o upoceném projevu tehdy po volbách. Vždyť měl tenkrát pravdu!!! Kubiceho zpráva, která tak jakoby náhodou vyplula pár dní před volbami, aby nakrátko po nich zase zmizela v propadlišti dějin.... A nikomu z jejich "zastánců" už nevadilo, že se dále neprošetřuje, zda je Paroubek pedofil, který si běhá po světě a vládne ČR anebo byla zpráva Kubiceho snůškou lží, jiná varianta totiž nepřipadá v úvahu. Ale obě varianty bylo (stále je) nutné prošetřit!!! Ale to už ty tehdejší FB a email spamerům této zprávy, kteří tak hrdě šířili svoji pravdu o zrůdnosti J. Paroubka, nezajímá, už za spravedlnost tak hrdinně nebojují... Běžte k šípku...

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

6. 7. 2010 13:07
Re: Běžte už k šípku antiparoubkovci

je to tak, propaganda se vůbec nezabývala obsahem projevu pana Paroubka, místo toho jej šmahem odsoudila a dále psala již jen o jeho bradavici. Pravicovým tupcům takováto informovanost vyhovuje.

0 0
možnosti

martin013

6. 7. 2010 12:58
Demokrat

Dobře mu to dáváte! Jen do něj, kolik se toho vejde! Chlap jeden špatná! Umlčet, zašlapat, zničit, vyčistit od něj veřejný prostor. Ani psát by neměl. A mít názor? No to už vůbec ne. Proboha! Já myslím, že až si přečte tuto vaši demokratickou výzvu, tak se úplně sesype. Dolehne na něj drtivou silou. Zamyslí se a zmizí jako pára nad hrncem. Tiše, nenápadně, aby náhodou neranil něčí city. A pak...... Pak nastane ráj na zemi. Plný demokratů, jako jste vy. Už se nemohu dočkat. Ale že jste ho UMLČEL! Bravo! 

0 0
možnosti
M

mischap

6. 7. 2010 13:07
Re: Demokrat

R^

0 0
možnosti
HVJR

Hynek Vilém Jarmila reloaded

6. 7. 2010 12:20
já zase Jyrku prosím ať se nebojí a píše o 106

Pomůže tím dobré věci R^R^R^ Oranžoví komouši zůstanou tam, kde jsou.

0 0
možnosti
M

My.WinCleaner

6. 7. 2010 12:38
Re: já zase Jyrku prosím ať se nebojí a píše o 106

No ty jsi vzorový příklad hloupého mozku vymytého modrou propagandou.

0 0
možnosti
MP

Muf Puf

6. 7. 2010 12:16
Proč?

Uš přecedu nenecháte na pokoji? Od jeho vyhraných voleb jsem o něm skoro neslyšel a teď zase nějaká polemika!:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5044x
Člobrda, který přemýšlí o dění okolo sebe vlastní hlavou, který je nerad zticha, když něco není, jak by mělo být, nebo když něco stojí za komentář.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy