Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednak je zvláštní, že ochranka roztahovala (a měla připravené) deštníky ještě než vůbec nějaké vejce přiletělo. Znamená to, že s tím Zeman přinejmenším počítal - dobrá zpráva, možná si uvědomuje jak hloupě se v poslední době chová.

Jak to, že vejce vůbec létala, vždyť v prvních řadách byla místa vyhrazená pro Zemanovu klaku (zkuste hodit vejcem bez pořádného "rozmáchnutí" víc než 10m daleko - jako kluci jsme to dělávali :-)) - ponechám to bez komentáře

Pokud  to opravdu byli Zemanovi odpůrci docela je chápu - Zeman jakoukoliv kritiku odmítá a to velmi arogantně a často i vulgárně. Jak jinak má pochopit, že to lidé myslí opravdu vážně? 

Mimo to -  hozené vejce nebo rajče nemůže způsobit újmu na zdraví;-D

0 0
možnosti
Foto

Zemana jsem volila a občas mě některé jeho rozhodnutí také vytočí. Ne však to, že dokázal poukázat na věci, které se u nás přehlíží. Mohl si zvolit jiný slovník, ale v tom případě bychom si všichni nezjistili, jak se opravdu prezentují ta ruská děvčata. Nezlobte se na mě, ale když někdo oslavuje jejich vystupování, nemúže potom kritizovat prezidenta za překlad názvu jejich skupiny.

 Nebo se snad takhle ti co bojují za svobodu mají chovat, tedy použít všechny prostředky k tomu, aby byl výsledek a to bez ohledu na morálku?

0 2
možnosti
Foto

No především to slovo Zeman přeložil nepřesně a nešlo o omyl (opakoval to několikrát!)  - v Angličtině jde sice o slovo nevhodné k použití v podobné souvilosti ale rozhodně nemá tak "vulgární" význam jako české slovo které Zeman říkal.

Jistě jste již zaslechla že původní význam slova "pussy" je "kočička" a uznejte že, to je slovo užívané přeneseně stejným způsobem i v češtině.

Mluvit o dívčí skupině Pussy Ryot tak jak se o ní  vyjadřujete vy mi připomíná reakce čtenářů Rudého Práva o skupině Plastic People -  dohromady nic o ní nevíte, ale jste si z doslechu jistá že je to špatné ::-/

0 0
možnosti

A budete házet vajíčka na Obamu? Vždyť řekl v Číně v podstatě to samé co Zeman!!

Mainstream tady funguje dokonale.

6 1
možnosti

Sorry ale kdyz Zeman poskodil nas obraz v zahranici vyroky v Cine, Rusku atd muselo se to napravit timhle. Protoze od te chvile zacaly o tech vejcich psat vsechny noviny na svete cimz se ukazalo ze jeho nazory nejsou nazory CR.

4 3
možnosti

I72v67o 76Ž54á68č66e45k

18. 11. 2014 3:34

Já nejsem Zemanův fanda, ale myslím si, že jeho špatné činy jsou médii zveličovány. On nemá rád novináře a oni mu to vracejí.

A co jsou to ty "názory ČR"?

3 2
možnosti

Myslím, že selhala policie i ochranka prezidenta. Kdyby místo vajíček dopadl granát , mohlo to mít pět prezidentů spočítaný.

6 1
možnosti

To je fakt. Já bych navrhoval spíš rajčata. Shnilá.

3 1
možnosti

já ne já se k nim přidávám..Zeman totiž  není Česko.a je dobře, že jsme tenhle signál  do světa vyslali.

3 6
možnosti

jj, dobre vas to v tom pionyru naucili, ze politicke protivniky je mozno napadat fyzicky, to bolsevicke mysleni se nezapre.

6 3
možnosti

R^ karma. Jen doufam, ze ti vrhaci maji precejen jeste moralne daleko od vajec k dlazebnim kostkam ci jeste necemu horsimu.

4 1
možnosti

Tedy Zemana nemusim ale hazet vajicka na sveho Presidenta. To se proste nedela.

At je to Husak,Hacha,Zeman nebo kdokoliv.

Respekt na ten post Presidenta proste musi byt I kdyz s tou osobou nesouhlasim.

2 3
možnosti

Respekt ci uctu nemohu mit k prazdnemu postu. Teprve osoba, ktera tento post zastava, si respekt a uctu musi zaslouzit svym konanim, jednanim, vystupovanim, mluvou a ciny. A Zeman ji nema.

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS