Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

echo.3

24. 6. 2010 19:45
Tak horentní odměna

za něco, co je manažerovou hlavní povinností, je nemorální.:-/

Dobře řídit státní firmu a dobře hospodařit.

Za to ale přece bere plat.

0 0
možnosti

kaktusak

24. 6. 2010 18:51
Vyhoďte televizi z okna a nic neplaťte,

tak jako to dělám já. Ať si tu propagandu vysílají do zdi. Škoda jen, že se nedá totéž provést i s dalším podobným případem, Českým rozhlasem.

0 0
možnosti

gogol_jl

24. 6. 2010 10:20
Verejnopravni vs komeercni - aneb pro buxuse & spol

1. Ano, verejnopravni televizi [VPtv] platime vlastne formou dane (ma zajisteny prisun penez). Stat si platime vlastne obdobne. Rika se, vetsinou spravne, ze stat je spatny spravce. Proc to tedy delame ? Proc nezprivatizovat treba Ministerstvo obrany nebo obchodu ?

  Konecne - pan Janecek hospodari vyrovnane, kdezto stat nas vesele zadluzuje - at uz spatnym hospodarenim, nebo korupci. Janecek je tedy svetlou vyjimkou v tom jak hospodari s nasimi penezi.

2. Komercni TV [KTV] nas stoji mnohem vic, protoze musime zaplatit NEJEN jeji provoz, ale i zadavatele reklam a i zisk majitele TV. (ve vyrobcich)  Jen to u VPTV je jednoduse videt a u komercni ne. Ale konecny a tezko spocitatelny dopad na nase penezenky MUSI existovat, jinak by to nefungovalo. VPTv nema za ukol generovat zisk !

3. Bude se KTV zabyvat porady pro minority ? Vetsinou ne. Minoritou muze byt i obdivovatel moderniho umeni, nejen neslysici. A jsme u toho, prosadi se nekomercni kvalita,  ktera nas kultivuje, sama ?

0 0
možnosti

bullterrier.se.zase.usmiva

24. 6. 2010 9:50
V případě ČT se jedná jen o trafiku

pro líné moučné červy. Správně by měla stačit jedn veřejnoprávní televizní stanice a jeden rozhlas. Minimální rozpočet a zpravodajskou náplň. Ale to se nám to žere a chlastá, když nám to lidi platěj, že Janečku?

0 0
možnosti

24. 6. 2010 7:48
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

buxus

24. 6. 2010 7:57
Re: vy JSTE závistivý...

Právě! Nezávistivý člověk se nestará, jak se hospodaří s veřejnými prostředky, jak poslanci zdaňují své příjmy, nebo jak zaměstnávají své rodinné příslušníky, jak prosazují své kámoše na různé sinekury. Nezávistivý člověk věří, že je vše v pořádku. Jen víc takových lidí jako jste Vy.

0 0
možnosti

generál.MacArthur

24. 6. 2010 3:10
Jednoznačně karma

R^

0 0
možnosti

gogol_jl

24. 6. 2010 3:02
Aha - takze vsem stejne platy, nebo ... sefum placenych

ze spolecnych penez dat strop -  treba 4nasobku ? (Ale to pak "nase" penize budou koucovat neschopni). Jediny klad clanku je, ze vime ze staci pouhych 435 domacnosti na zaplaceni vcelku schopneho sefa CT.

  No - je to docela blabol co jste napsal. Kdyz uz chcete mluvit o penezich, ktere by vam mely hnout zluci - zkuste CEZ. Tam si sefove na rozdil od sefa CT davaji platy a odmeny sami.

  A jeste dovetek - nemam rad kdyz nekdo mluvi i za "me" penize. Ja je CT davam docela rad. Radeji nez treba TV Nova prostrednictvim vyrobku z reklam.

  A pak by mne zajimalo - kolik byste dal vy sefovi firmy o tisicich zamestnancich ? Budte stejne konkretni jak v tom vasem psani.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5044x
Člobrda, který přemýšlí o dění okolo sebe vlastní hlavou, který je nerad zticha, když něco není, jak by mělo být, nebo když něco stojí za komentář.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy